top of page

Ohjeita majoittuville.

Tulo- ja lähtöaika

Tulo- ja lähtöaika sovitaan aina erikseen. Ajat voidaan sopia huomioden vuokraukset ja vuokraajien tarpeet ja toiveet. 

Mitä hintaan sisältyy?
Rakennuksien hintaan sisältyy polttopuut sekä kaikki rakennuksen sisältämät laitteet. Esimerkkinä terasseilta löytyy kaasugrillit jotka ovat käytettävissä ja kaasut sisältyvät hintaan. Tontilta löytyvä laavu myös vapaassa käytössä muistaen hyvät käytöstavat toisia vuokralaisia kohtaan. 
Mitä mukaan?
Muistathan majoittuessa ottaa mukaasi lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet.
Pidemmissä majoituksissa WC- ja talouspaperi.
Loppusiivous.
Loppusiivous ei sisälly hintaan. Loppusiivouksen saa sen halutessaan, muista kysyä tästä myös erikseen koska tämä voi vaikuttaa esimerkiksi mökin luovutusaikaan.

Jos varaat loppusiivouksen lisäpalveluna, riittää, että tiskaat astiat ja laitat ne paikoilleen sekä viet roskat roskasäiliöön ja huonekalut tarvittaessa alkuperäisille paikoilleen ennen lähtöäsi. Muita siivoustoimenpiteitä sinulta ei edellytetä.

Loppusiivouksen itse suorittamiseen muutama ohje, muistathan, että se sisältää mm. seuraavat asiat: lattiat imuroidaan ja pyyhitään tarvittaessa isoimmat tahrat, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla liinalla, vuoteet sijataan, astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, Kussakin rakennuksessamme on tarvittavat välineet tähän. WC:t ja sauna normaalisiivoon, desinfioimme ne aina itse kunkin kävijän jälkeen. Roskat viedään jätepisteeseen. Varsinkin Pääpirtillä on suuri varustus - ei tarvitse panikoida jos ei muista mitä missäkin oli. Jätä tilat sellaiseen kuntoon mihin itse olisit tyytyväinen sinne saapuessasi.
Autamme mielellämme
Asumme itse alueella ja olemme käytettävissä jos sinulla tulee kysyttävää mistä tahansa vuokraukseen liittyvästä asiasta. Muistathan ilmoittaa jos huomaat vikoja tai puutteita nämä voidaan mahdollisesti korjata. Ilmoita myös jos jotain on rikki tai rikkoutui. 
Ajo-ohjeet
Kylmäkosken kirkon risteyksestä löytyy ensimmäinen "piilopirtti" kyltti ja kylttejä seuraamalla löytää perille.
Vuokraus ehdot
Varmistamalla vuokrauksen hyväksyt vuokrausehdot jotka löytyvät alla olevasta linkistä.

Sijainti

Akaan Piilopirtti sijaitsee kauniin lammen rannalla Akaassa, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Tule nauttimaan luonnon rauhasta ja upeista maisemista.

Vuokratilat luonnon helmassa Akaassa
bottom of page