top of page

Pääpirtti

Pääpirtti sopii kaikenlaisiin juhliin, yrityksien palavereihin, kaveriporukoiden illanviettoihin ja vaikka mihinkä muuhun. Pääpirtiltä löytyy astiastot jopa 60:lle, istumapaikat reilulle 40:lle hengelle.

Nukkumatilat löytyy 10:lle hengelle. Tiloissa on myös kaksi wc:tä sekä tilavat suihkutilat ja sauna. Pääpirtissä on käytössä 320m2

sekä tilava piha. Piilopirtti omassa rauhassa metsän keskellä jossa luonto on todella lähellä. Piilopirtin tontilla on myös uintikelpoinen lampi sekä n. 10 hengen laavu joka vapaassa käytössä.
Lisähinnasta myös mahdollisuus päästä nauttimaan savusaunan lämmöstä. 
Pääpirtti on p
aikkakunnan omasta järeästä hirrestä rakennettu melkoinen talviasuttava huvila, joka on rakennettu vuonna 1996.

Perämökki

Hirsinen Perämökki on vuonna 2004 valmistunut, tontin nurkassa lähellä savusaunaa. Perämökki sopii pienelle kaveriporukalle rentoon illanviettoon tai vaikka lisäyöpymistilana Pääpirtin juhlien vieraille. Sisältä löytyy vuodepaikat kuudelle, puusauna, astianpesukone ja kiertoilmauuni sekä jenkkikaappi. Keittiöstä löytyy astiastot noin viidelletoista hengelle.

Perämökiltä löytyy myös pimennysverhot sekä ilmalämpöpumppu, jolla saa sekä lämmitettyä että jäähdytettyä rakennusta.
Terassilla 2-polttimoinen grilli kaasuineen.

Peltomökki

Peltomökki on Piilopirtin alueella punainen pieni talo, talolta aukeaa kauniit peltonäkymät ja lampi. Isompi makuuhuone on hotellihuone elementti, pienempi makuuhuone kalteri-ikkunoineen on ruotsalaisen putkan elementti. Erikseen rakennettu eteinen ja keittiötila yhdistävät huoneet pieneksi viihtyisäksi taloksi. Rakennuksen edessä suojattu terassi kalusteineen ja grilleineen.

Savusauna

Savusauna on pidetty rakennuksemme, jonka lämmitämme teille tilauksesta. Lempeissä löylyissä keho rentoutuu ja mieli lepää. Saunaan mahtuu kerralla kymmenkunta henkeä, pukuhuoneeseen ja terassille molempiin viitisentoista.

Savusaunasta löytyy saunojille aina pyyhkeet sekä pesuaineet.

Kysy savusaunan varaustilannetta ja hintaa suoraan meiltä. Sydäntalven noin joulukuusta helmikuun loppuun savusauna nukkuu talviunta riippuen pakkas- ja lumitilanteesta.

Laavu

Akaan Piilopirtin alueen keskeltä löytyy tilava laavu joka on kaikkien asiakkaiden käytössä puineen. Tämä hirsilaavu on lammen rannalla ja sen läpi virtaa hiljalleen Luipuro.

Juhlatilat ja yöpyminen

Akaan Piilopirtti tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Meillä voit järjestää unohtumattomia juhlia ja rentoutua mukavissa erilaisissa tila vaihtoehdoissa.

ELQ08686 2 Suuri.jpeg

Juhlat

Akaan Piilopirtti on täydellinen juhlatila, jossa voit viettää unohtumattomia juhlia yhdessä rakkaittesi kanssa. Tilamme on suunniteltu juuri tällaisia juhlia varten. Varaa uniikit tilat täydellisen juhlapäivän luomiseksi.

ELQ08166 2 Suuri.jpeg

Saunaillat

Rentoudu ja nauti saunailloista ystäviesi kanssa Akaan Piilopirtin tiloissa. Meillä on tarjolla erilaisia saunomisvaihtoehtoja ja voimme järjestää myös mahdollisuuksien mukaan paljun vuokratilan yhteyteen.

ELQ08698 2 Suuri.jpeg

Retket

Akaan Piilopirtti tarjoaa täydelliset tilat erilaisten retkien viettämiseen. Esimerkiksi metsästys, sienestys ja marjastusretkille. Tervetuloa luonnon keskelle nauttimaan hiljaisuudesta ja puhtaasta luonnosta.

Kokous- ja koulutustilat

Akaan Piilopirtti tarjoaa persoonalliset ja erilaiset kokous- ja koulutustilat, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Tiloistamme löytyy äänijärjestelmä ja videotykki joita voidaan hyödyntää erilaisiin tarkoituksiin.

ELQ08671 2 Suuri.jpeg
bottom of page